Bosgecompenseerd gas – clean-energy

Bosgecompenseerd gas

Iedereen kan omschakelen naar een slimmer, schoner en duurzamer leven. Je staat er misschien niet bij stil, maar elke keer dat je kookt of doucht, verbruik je gas. Bij die verbranding komt CO2 vrij. Helemaal zonder gas kunnen we nu nog niet, maar Clean Energy compenseert voor een deel het gasverbruik van onze klanten. Zo vergroenen wij jouw verbruik. Hier betaal jij natuurlijk niks extra’s voor.

Bosgecompenseerd gas
Bomen. Onze longen van de wereld!
Maar wat doen wij dan precies? CO? compenseren betekent dat je de schadelijke effecten van de CO2-uitstoot voor een deel opheft. Elke keer dat je gas verbruikt, komt er namelijk CO2 vrij. Dit aardgasverbruik compenseert Clean Energy door het aanplanten en beschermen van bossen in o.a. Nederland. Een volwassen boom neemt namelijk tussen en de 20 en 25 kg CO2 per jaar op. Die boom gebruikt de energie van de zon en het koolstof (C) uit de lucht als voedingsstof om te groeien en stoot de zuurstof (O2) weer uit voor ons om in te ademen. Tijd om eens wat liever te worden voor onze bomen!

Je wordt bij ons dus niet alleen maar klant, je investeert ook echt in de groene toekomst van Nederland. Doe jij met ons mee?


Bosgecompenseerd gas - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie