BuyWorld, red de aarde door haar te kopen – clean-energy

BuyWorld, red de aarde door haar te kopen

BuyWorld is een ideële stichting, die onze aarde voor plant, dier en mens groen en leefbaar wil houden. Door gezamenlijk stukken grond te kopen, daar niets mee te doen en daarop de natuur haar gang te laten gaan, houden we eenvoudig en effectief samen de aarde leefbaar voor komende generaties. Soms is juist niets doen de oplossing!

BuyWorld en Clean Energy willen onze aarde leefbaar houden
Een groene en duurzame toekomst voor onze aarde. Dat doel kunnen wij eenvoudig en effectief bereiken door onze samenwerking met BuyWorld. Door samen stukjes aarde te kopen, kun­nen we het leven op aarde bescher­men. We kunnen daardoor onze prach­tige natuur redden en de terug­gang in bio­diver­siteit stop­pen en zelfs de kli­maat­crisis een halt toe roepen.

Als koper word jij ook echt eigenaar van blij­ven­de natuur in jouw eigen land.
Je koopt dus een stukje blijvende natuur. Een stukje dat van jou wordt en blijft. Hoe bijzonder is dat? Je kunt er gewoon naartoe gaan en bekijken hoe jouw stukje natuur er voor staat. Door BuyWorld’s unieke opzet kan het zomaar gebeuren dat een gebied 10.000 (of meer) eigenaren heeft.

Alle beslissingen over de aangekochte grond nemen de kopers unaniem — geen overeenstemming, geen besluit, geen actie. Niks doen is prima voor de natuur. BuyWorld koopt (en bezit) zelf minstens 1 m2 van elk perceel. Door collectief te kopen kunnen we via deze weg samen grote gebieden aanschaffen en het vervolgens beschermen.

Dat is de kracht van onze samenwerking en dat kunnen we samen doen omdat JIJ klant bent bij ons: Clean Energy.

Samen. Bewust. Vooruit.


BuyWorld, red de aarde door haar te kopen - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie