DE KRACHT VAN BOMEN – clean-energy

DE KRACHT VAN BOMEN

Trees for All, bomen zijn er voor iedereen
Clean Energy werkt samen met stichting Trees for All om bomen te planten in zowel Nederland als Oeganda met het 1-2 Tree project. Deze worden vervolgens duurzaam beheerd. Bomen zijn van levensbelang voor een gezond klimaat. Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. Help ons de wereldwijde ontbossing te stoppen en plant een boom!

Trees for All, bomen zijn er voor iedereen
Met stichting Trees for All werkt Clean Energy samen om bomen te planten in zowel Nederland als Oeganda met het 1-2 Tree Project. De bomen zuiveren de lucht, ze nemen het broeikasgas CO2 op en geven er zuurstof voor terug. Bossen zijn de belangrijkste bron die CO2-uitstoot verantwoord kunnen vastleggen en zijn een belangrijke bron voor biodiversiteit, recreatie en voedsel voor mens en dier.

Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen.
De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren wij in bomen. Hoe we dat doen? We planten bomen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Je kunt meehelpen door bomen te planten of CO2 te compenseren.

Wil jij ook een groene en gezonde aarde doorgeven?
Door klant te zijn bij Clean Energy steun je Trees for All indirect. Maar je kunt zelf meer doen door bijvoorbeeld een boom te doneren of CO2 te compenseren. Je levert zo een positieve bijdrage aan het klimaat.

In het buitenland werkt Trees for All samen met de lokale bevolking. Dit verbetert hun inkomenspositie, levensomstandigheden en helpt mee ook daar een groene en vruchtbare wereld te behouden. De door Trees for All geplante bossen worden duurzaam beheerd. Nu en in de toekomst. Trees for All maakt afspraken voor het beheer en blijft 50 jaar bij het project betrokken.


DE KRACHT VAN BOMEN - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie