Isoleren met nanofolie – clean-energy

Isoleren met nanofolie

Met nanofolie bespaar je tussen de 10 en 33% op jouw jaarlijkse energieverbruik! En het beste is, je ziet er niets van. Nanofolie zorgt ervoor dat bij koud weer ongeveer 30% minder warmteverlies plaatsvindt en dat bij warm weer ongeveer 60% meer warmte buiten blijft. Hierdoor bespaar je stookkosten in de winter en kosten van de airconditioning in de zomer. Ook zorgt nanofolie voor vermindering van koude luchtstromen via ramen.

Onze partner Claid is exclusief dealer van nanofolie voor Europa. Deze folie wordt op maat aangeleverd en aangebracht op jouw ramen. Ben jij ook nieuwsgierig wat nanofolie voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.


Isoleren met nanofolie - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie