Kan ik mijn contract kosteloos annuleren? – clean-energy

Kan ik mijn contract kosteloos annuleren?

Een contract voor onbepaalde tijd met een variabele tarief kan altijd kosteloos worden opgezegd. Je moet dan wel rekening houden met een opzegtermijn van 30 dagen.

Bij het aangaan van een contract voor bepaalde tijd met een vaste prijs is Clean Energy gerechtigd een opzegvergoeding in rekening te brengen bij voortijdige beëindiging. De opzegvergoeding is afhankelijk van de resterende looptijd van het contract en is vastgesteld op basis van regelgeving vanuit de overheid. Ook bij een overeenkomst voor bepaalde tijd is er een opzegtermijn van 30 dagen.


Kan ik mijn contract kosteloos annuleren? - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie