Ledlampen – clean-energy

Ledlampen

Steeds meer mensen hebben gloei- en halogeenlampen vervangen door ledlampen. Dat is een goede keuze, want een ledlamp is veel zuiniger dan een gloeilamp en deze investering verdient zich snel terug. Je bespaart flink wat energie door ledlampen aan te schaffen.

Vervang nu al jouw gloei- of halogeenlampen! Ook als deze nog niet kapot zijn. Dat lijkt misschien zonde, maar dat is het niet. Het is klimaatvriendelijker om ze nu direct te vervangen. En een tip van ons: vervang al je onzuinige lampen in één keer! Dat bespaart tijd en je maakt direct een mooie klapper voor het klimaat.


Ledlampen - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie