Omdat ik kies voor écht groene energie – clean-energy

Omdat ik kies voor écht groene energie

Vanzelfsprekend ontvang je bij ons 100% groene stroom, profiteer je van een voordelig energietarief én zetten we ons samen in voor een groener en schoner Nederland!

Onze groene stroom komt van Europese wind energie
Groene stroom & gas
Als klant van Clean Energy krijg jij uitsluitend groene stroom geleverd. Dit vinden wij niet bijzonder, maar vanzelfsprekend. Door verduurzaming toegankelijk te maken voor iedereen laten wij zien dat er geen reden meer is om niet samen te werken aan een duurzamere toekomst.

Waar halen wij onze groene stroom vandaan?
In Nederland is ongeveer 18% van de stroomproductie duurzaam. Dat is helaas niet genoeg om alle Nederlandse huishoudens van groene stroom te voorzien. Clean Energy levert enkel nog stroom opgewekt uit zon- of windenergie, afkomstig uit bronnen binnen of buiten Nederland. Op deze manier leveren wij stroom die volledig duurzaam is opgewekt: 100% Europese zon- en windenergie!

Onze stroometiketten laten zien welke energiebronnen gebruikt zijn voor het door ons geleverde stroom.


Omdat ik kies voor écht groene energie - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie