Omdat wij jou graag verder helpen – clean-energy

Omdat wij jou graag verder helpen

Wat jouw vraag ook is, wij helpen je graag verder! Daarom kun je ons op heel veel manieren bereiken. Bijvoorbeeld per e-mail, telefoon of via social media. Het maakt niet uit hoe je contact opneemt, onze klantenservice staat altijd voor je klaar om net dat stapje extra te zetten. Daarom hebben wij het antwoord dat je zoekt alvast op deze pagina gezet!

Service waar je blij van wordt!
Clean Energy heeft haar dienstverlening n.a.v. de uitbraak van het coronavirus moeten aanpassen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 16:00 uur. Je kunt ons ook een e-mail sturen met een terugbelverzoek naar service@cleanenergy.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Vraag & antwoord
Deze vragen worden vaak aan onze collega’s van de klantenservice gesteld. We hebben de vragen per categorie ingedeeld om het overzichtelijk te houden. Mocht jouw vraag hier toch niet tussen staan, dan kun je ons altijd even bellen of jouw vraag per e-mail sturen.


Omdat wij jou graag verder helpen - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie