Rijden op écht groene stroom – clean-energy

Rijden op écht groene stroom

Elektrisch rijden is nog makkelijker met Clean Energy. Door te kiezen voor de Recharge laadpas van Clean Energy kun je op alle laadpalen in Nederland en op wel 100.000 plaatsen in heel Europa laden. Dit realiseren wij niet alleen, maar doen wij met de hulp van Fluctis.

Opladen en rijden op écht groene stroom
Door te kiezen voor de Recharge laadpas van Clean Energy kun je op alle laadpalen in Nederland en op wel 100.000 plaatsen in heel Europa laden. Dit realiseren wij niet alleen, maar doen wij met de hulp van onze partner Fluctis.

VOORDELIG OPLADEN ZONDER ABONNEMENT
De Recharge laadpas
De aanschaf van een key-tag en laadpas van Clean Energy kost in totaal slechts €10,00. Vervolgens betaal je enkel de kosten van de laadbeurt. Je zit dus niet vast aan abonnementskosten en kunt jouw gegevens gemakkelijk online bekijken.

Je ziet het, zorgeloos elektrisch rijden tegen een scherp tarief zonder ergens aan vast te zitten, het kan écht!

E-mobility made easy, with Clean Energy.


Rijden op écht groene stroom - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie