Samen – clean-energy

Samen

Samen. Dat zijn jij en ik. Wij zijn het begin van een grote verandering. Samen kiezen wij voor 100% groene stroom. Verder kan jij het verschil maken met jouw besparingstip, of met dat lokale groene project waar jij aan bijdraagt. Clean Energy wil jou helpen in het maken van bewuste(re) keuzes. Samen bereiken wij veel meer en kunnen wij onze visie voor een groene en duurzame toekomst werkelijkheid maken.

Groen is dichtbij en voor iedereen
Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat we midden in een energietransitie zitten. De noodzaak om te verduurzamen wordt groter. Onze ambitie is om een beweging in gang te zetten die meer mensen motiveert om deel te nemen aan een bewuster verbruik van energie en initiatieven die CO2 reduceren of compenseren.

Clean Energy levert enkel 100% groene stroom opgewekt uit zon of wind afkomstig uit bronnen binnen of buiten Nederland. Dit doet Clean Energy vanuit de overtuiging dat wij hiermee een maximale bijdrage leveren aan het vergroenen en verduurzamen van onze toekomst.

100% groen, hoe doen wij dat?
Clean Energy ziet het klimaatprobleem als een globaal probleem dat zich niet aan landsgrenzen houdt. Wij geloven dat duurzame energie het beste opgewekt kan worden daar waar het klimaat en het landschap zich daar het beste voor leent én het rendement het hoogst is.

Wij willen de energietransitie laten slagen maar deze ook zo betaalbaar mogelijk houden! Zon uit Spanje, Italië of misschien wel de Sahara? Wind uit Nederland, Duitsland en Denemarken? En waterkracht uit IJsland of dan toch Noorwegen? Op deze manier werken wij over de grenzen heen aan een duurzame toekomst.

Ons kantoor in Groningen
Onze missie
Onze missie is om samen met onze klanten een positieve bijdrage te leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem en willen wij de energietransitie laten slagen. Dit doen wij door te investeren in lokale groene en duurzame projecten.

Onze visie
Een groene en duurzame toekomst is wat Clean Energy voor ogen heeft. Een toekomst waarin groene energie geen keuze meer is, maar een vanzelfsprekendheid. Een toekomst waarin onze kinderen kunnen opgroeien in een schone en leefbare omgeving.

Groen hoeft niet duur te zijn
Wij kijken over grenzen heen. Het klimaatprobleem is een globaal probleem dat zich niet aan landsgrenzen houdt. Clean Energy werkt vanuit de overtuiging dat duurzame energie het beste opgewekt kan worden daar waar het klimaat en het landschap zich het beste voor leent én het rendement het hoogst is. Zo kunnen wij ook in tariefstelling een duurzame partner zijn.

Partners van Clean Energy
Daarnaast werken wij met partners. Via deze partijen kun jij klant worden bij Clean Energy. Hierdoor kunnen wij een nog scherper tarief aanbieden, omdat verschillende werkzaamheden worden uitbesteed. Natuurlijk werken wij nauw samen met onze partners en worden zij continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen Clean Energy.


Samen - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie