Voor meer transparantie bij intermediaire verkoop – clean-energy

Voor meer transparantie bij intermediaire verkoop

Clean Energy werkt met een aantal vaste partners om onze energie te verkopen. Dit zijn intermediairs die bemiddelen tussen ons, de leverancier van energie, en de eindklant. In een markt waar iedereen zich kan aansluiten als intermediair, is transparantie enorm belangrijk. Dit is dan ook de reden dat Clean Energy zich heeft aangesloten bij CIRE.

Het doel van CIRE is het vergroten van de transparantie op en daarmee het vertrouwen in de markt van (intermediaire) verkoop van energiecontracten. Als geverifieerd intermediair onderscheidt een organisatie zich op een positieve manier. De organisatie achter CIRE is de Stichting Integriteit en Transparantie Energieadvies (SITE): een initiatief van energieleveranciers en distributieplatformen.

Meer over CIRE.

Onze partners hebben als intermediair zelf de mogelijkheid om zich te registeren bij CIRE. Dit kunnen zij alleen doen wanneer zij zich confirmeren aan de gedragscode van CIRE. Deze gedragscode sluit zich voor wat betreft handelspraktijken en kanaalregulering aan bij o.a. de Gedragscode Consument en Energieleverancier.

Alle ingeschreven intermediairs moeten zich houden aan de vereisten van CIRE:

transparantie;
zichtbaarheid;
vindbaarheid;
bereikbaarheid.
CIRE ziet er op toe dat ingeschreven intermediairs zich hier ook aan houden. Samen werken wij zo aan een duurzame en eerlijke markt. Doordat wij zijn aangesloten bij CIRE, waarborgen wij de kwaliteit van onze partners en dat vinden wij voor jou als klant heel belangrijk!


Voor meer transparantie bij intermediaire verkoop - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie