Voor onze wereld van morgen – clean-energy

Voor onze wereld van morgen

Clean Energy draagt bij aan onze wereld van morgen door lokaal groene projecten te realiseren en te ondersteunen. Wij vinden het belangrijk om te kiezen voor projecten die dichtbij en tastbaar zijn. Want juist dat initiatief bij jou in de buurt kan het verschil maken.

Uiteraard kunnen wij dit als Clean Energy niet alleen. Wij willen dit samen met onze klanten doen! Want uiteindelijk ben jij, jouw buurman, vriend, vriendin of jouw familie het begin van de energietransitie. Hoe meer klanten zich bij ons aansluiten, hoe meer groene projecten Clean Energy kan realiseren. Samen met jou zorgen wij voor een écht groene en schone toekomst van Nederland. Zo gaan we samen bewust vooruit!


Voor onze wereld van morgen - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie