Vraag een slimme meter aan bij je netbeheerder – clean-energy

Vraag een slimme meter aan bij je netbeheerder

Vanaf 1 juli 2021 verdwijnt het toonfrequent-signaal (TF- signaal) in Nederland. Dit signaal wordt verspreid door de netbeheerders en wordt gestuurd naar de elektriciteitsmeter om te kunnen wisselen tussen normaal en dal tarief.

Het TF-signaal is een verouderde en kostbare techniek die niet overal meer goed werkt of wordt ondersteunt. Dit heeft gevolgen voor alle elektriciteitsaansluitingen die niet beschikken over een slimme meter. In dit nieuwsbericht leggen wij jou graag uit wat de gevolgen zijn.

Heb jij een slimme meter?
Wanneer jij op dit moment niet beschikt over een slimme meter is dit nieuwsbericht voor jou belangrijk. Wat is een slimme meter dan precies? Slimme meters zijn moderne, digitale gas- en/of elektriciteitsmeters. Met een slimmer meter kan Clean Energy jouw meterstanden op afstand uitlezen. Heb jij zonnepalen? Dan kan de slimme meter ook registreren hoeveel energie jij terug levert aan het energienet.

Alle huishoudens en bedrijven krijgen een slimme meter gratis van de netbeheerder aangeboden.

Wil jij niet dat wij de meterstanden op afstand uitlezen? Dan is het mogelijk om jouw slimme meter administratief uit te laten zetten. Je kunt de meterstanden dan gewoon zelf doorgeven en je kan ook gebruik blijven maken van het dubbeltarief.

Wat verandert er voor jou?
Maak jij op dit moment gebruik van dag- en nachtstroom en wil je dat ook blijven doen? Dan kan dat alleen wanneer je gebruik maakt van een slimme meter. Blijf jij toch jouw huidige meter gebruiken? Dan blijft in de meter één telwerk lopen en wordt jouw energieverbruik vanaf 1 juli 2021 tegen het enkeltarief afgerekend. Het enkeltarief dat voor jou van toepassing is, staat vastgelegd in de overeenkomst die wij met elkaar zijn aangegaan.

Vraag nu gratis een slimme meter aan!


Vraag een slimme meter aan bij je netbeheerder - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie