Wij maken het verschil met The Forest Project – clean-energy

Wij maken het verschil met The Forest Project

Clean Energy en The Forest Project hebben de groene handen ineengeslagen, een duurzame samenwerking voor een groene toekomst van Nederland. Wij zijn super trots dat Clean Energy is toegetreden tot de selecte club van ‘Forest Founders’. Samen met jou als onze klant zorgen wij ervoor dat ruim 13.000 m2 bos beschermd wordt, dat de biodiversiteit in stand blijft en dat het bos elk jaar 66.000 kg CO2 blijft opnemen!

Wij maken het verschil met The Forest Project
De afgelopen vijf jaar zijn er meer dan 25.000 voetbalvelden bos in Nederland verdwenen. Samen met het Nederlandse bedrijfsleven en particulieren met een groen hart, gaat The Forest Project de strijd aan gaan tegen de ontbossing in Nederland. Door de donaties van de deelnemers kan The Forest Project de bossen beschermen tegen kap waardoor deze de komende decennia hun maximale CO2 hoeveelheid kunnen blijven opnemen.

Door bomen te beschermen compenseren we een gedeelte van de CO2 die we uit stoten
Samen beschermen wij inmiddels 13.000 m2 bos
Door onze bijdrage is The Forest Project bezig met de aankoop van een stuk bos in de gemeente Helden (Limburg). Dit perceel heeft de bestemming van productiebos, wat betekent dat dit perceel grotendeels periodiek gerooid wordt. Daarmee verliest het niet alleen al zijn biodiversiteit, maar het verliest ook nog eens zijn maximale CO2 opname en dat is in beide gevallen een slechte zaak!


Wij maken het verschil met The Forest Project - clean-energy

Clean Energy levert écht groene stroom, hier betaal jij niets extra’s voor. Maar daar stopt het niet voor ons. Groen zit in ons DNA. Groen is voor ons geen keuze, maar dat is wie wij zijn en waar wij in geloven. Wij leveren actief een bijdrage aan het vergroenen en het verduurzamen van onze wereld door onze ‘Carbon Footprint’ en die van onze klanten zo klein mogelijk te maken. Het slagen van de energietransitie komt met de dag en stap voor stap dichterbij. En daar willen wij samen met jou een voorbeeld in zijn.

Bron: CleanEnergy.nlBekijk hier alle aanbiedingen van CleanEnergy

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie