Eneco verkoopt minderheidsbelang in GreenFlux

Eneco verkoopt haar minderheidsbelang in GreenFlux. DKV, een Europese mobiliteitsaanbieder, neemt alle aandelen van het bedrijf over. GreenFlux levert softwareplatforms voor het opladen van elektrische voertuigen (EV).

Al meer dan tien jaar werkt GreenFlux aan haar missie om elektrisch rijden voor iedereen beschikbaar te maken. Ze leveren intelligente laadinfrastructuur-oplossingen voor grootschalige laadmogelijkheden in bijvoorbeeld parkeergarages. GreenFlux is al sinds jaren platformdienstverlener voor Eneco eMobility. Eneco maakte in 2018 haar eerste investering in GreenFlux en is het bedrijf de afgelopen jaren blijven ondersteunen. Met DKV heeft GreenFlux de juiste partner gevonden om haar Europese groei te versnellen en verder voort te zetten.

Eneco blijft in de toekomst samenwerken met GreenFlux en wenst het bedrijf en zijn nieuwe aandeelhouders het allerbeste in het verder door ontwikkelen van hun innovatieve en toonaangevende EV-laadsoftwareplatform.

Het officiële persbericht van GreenFlux lees je hier

Bron: Eneco persberichten rss feed – Bekijk hier de energie aanbiedingen van Eneco Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie