Uitnodiging voor journalisten: presentatie One Planet plan

Op dinsdag 15 juni 2021 publiceert Eneco zijn vernieuwde One Planet plan, een concrete en extern gevalideerde routekaart naar een klimaatneutraal Eneco én zijn klanten. Met dit unieke en zeer ambitieuze plan zet Eneco aanvullende stappen in de strijd tegen de opwarming van de aarde en neemt het verdere verantwoordelijkheid richting de toekomstige generaties.

Journalisten worden hierbij uitgenodigd voor een online toelichting door Chief Executive Officer As Tempelman en Ron Wit, directeur Energietransitie.

De perscall is op dinsdag 15 juni aanstaande, van 14.00 tot 15.00 uur.

Aangemelde journalisten krijgen dinsdagmiddag 13.00 uur, onder embargo tot einde persconferentie om 15.00 uur, stukken ter voorbereiding toegestuurd. Deze materialen worden om 15.00 uur ook op de website van Eneco geplaatst.

De voertaal van de perspresentatie is Nederlands. Na de presentatie is er voldoende ruimte voor vragen. Alleen journalisten kunnen meedoen aan de online bijeenkomst.

Aanmelden kan bij Edwin van de Haar, manager mediarelaties & PR: edwin.vandehaar@eneco.com of 0640 755463. Van hem ontvangt u ook de inloggegevens en de stukken.

Bron: Eneco persberichten rss feed – Bekijk hier de energie aanbiedingen van Eneco

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie