Energie Leveranciers

Er zijn een heleboel Energie leveranciers voor de consumenten markt, in Nederland. Je kunt hier kiezen voor Gas en/of Elektriciteit (dit kan dus los van elkaar gezien en afgesloten worden). Bekijk de leverancier van uw voorkeur of ga naar de Energie Vergelijker.

Hieronder een uitgebreid overzicht van de beschikbare Energie Leveranciers in Nederland:

Hallo Stroom
Hallostroom: Die energie is 100% duurzaam en hernieuwbaar, zonder vieze bijsmaak. Opgewekt door duizenden huishoudens tegelijk in plaats van vervuilende kolencentrales. En vrij te delen met iedereen. Wij gaan die energie bereikbaar maken. Voor iedereen. Dat is het doel van HalloStroom waar wij elke dag aan werken. Doe jij mee?

Oxxio
Oxxio: Het begon in 2000 met twee ondernemers die zagen dat het anders kon in energieland. Eenvoudiger en goedkoper. En deze spirit van vernieuwing en vooruitgang is nog steeds ons uitgangspunt. Bij ons regel je energie superslim en supervoordelig.

Engie
Engie: Benieuwd wat jouw maandbedrag is voor de energie van ENGIE? Wij helpen je met het berekenen van jouw energiekosten. Aan de hand van je stroom- en gasverbruik, tonen wij direct jouw energiekosten. Als je je verbruik niet weet, helpen wij je deze in te schatten op basis van jouw woonsituatie. Zo weet je snel wat jij op je energiekosten kunt besparen. Iedere maand weer. Bereken hieronder dus snel je energiekosten en bekijk onze voordelige energietarieven.

Energiedirect
Energie Direct: Als je ziet hoe goedkoop energiedirect.nl is, zou je kunnen denken dat onze service ook cheap is. Maar goed en goedkoop gaan juist heel goed samen. Dat bewijzen we al sinds 2002. Kijk maar eens wat onze klanten van ons vinden. Die geven ons een dikke 8,2!

Vattenfall
Vattenfall: Wil je overstappen van energieleverancier? Fijn dat je overweegt klant van ons te worden. Wij begrijpen dat het kiezen van een andere energieleverancier soms best spannend kan zijn. Daarom regelen wij je overstap én helpen wij je met een passende energie aanbieding.

United Consumers
United Consumers: Gas en elektra afsluiten én besparen op uw vaste lasten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij berekenen iedere maand de gemiddelde energieprijs van de tien grootste energieleveranciers in Nederland. U ontvangt hier altijd 10% korting op, een welkomstbonus en uitstekende service. Zo bent u altijd verzekerd van goedkope energie. Het enige dat u hoeft te doen is aanmelden. Wij regelen de rest.

Pure Energie
Pure Energie: Wij geloven in schone energie voor iedereen en werken toe naar een tijd zonder fossiele energie. De energie van de toekomst is schoon en hernieuwbaar. Daarom maken en leveren wij de groenste stroom van Nederland. Van weiland tot stopcontact. Als je keer op keer door organisaties als Greenpeace, Natuur & Milieu en de Consumentenbond met een 10 wordt beoordeeld, dan kun je met recht zeggen dat je de groenste bent. Samen maken we Nederland steeds een stukje groener.

Essent
Bij Essent zit je goed met een scherp energiecontract en belonen we je als vaste klant met Thuisvoordeel. Maar wist je dat we ook je huis energiezuiniger maken, met zonnepanelen of isolatie bijvoorbeeld? Dat regelen onze servicepartners, en er zit er altijd eentje bij jou in de buurt.

Budget Energie
Budget Energie, onderdeel van Budget Thuis. We snappen dat je je niet druk wilt maken over energie. We zorgen dat het werkt en je er dus geen omkijken naar hebt. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs. Verder vallen we je vooral niet lastig. Zonder gedoe dus. En om het allemaal nog gemakkelijker te maken, biedt Budget Thuis ook Budget Mobiel (Sim Only) en Budget Alles-in-1 (Internet, TV & Bellen). Al je energie- en telecomdiensten onder één dak.En, kies je nú voor Budget Energie? Slimme keus! Dan profiteer je van onze blijvend lage tarieven én daarnaast ontvang je ook nog eens korting tot maar liefst € 350,-.

Delta
Met groene energie zet je een simpele stap naar een duurzamer leven. Daarom levert DELTA uitsluitend 100% groene stroom. En omdat smaken verschillen vind je bij ons altijd een energiecontract dat bij jou past. Maakt het je niet uit waar je stroom vandaan komt maar moet het wel écht groen zijn? Kies dan voor DELTA Groene Stroom: groene stroom uit Nederland en de rest van Europa. Met groen gas of gewoon aardgas? Bij DELTA Groene Stroom is de keuze aan jou.

Endie Energie
Endi Energie vindt dat energie een basisbehoefte is en iedereen recht heeft op een betaalbare energierekening. We houden onze kosten laag door geen voetbal clubs te sponseren en geen dure tv reclames te maken. Daarnaast maakt Endi Energie geen winst op je stroomverbruik. Zo houden we ook jouw energierekening structureel laag. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Eneco
In de duurzaamheidsranking 2020 voor stroomleveranciers in Nederland scoort Eneco een 8.1 op de consumentenmarkt. Hiermee zijn we de duurzaamste stroomleverancier van de grote bedrijven. Het rapport stelt: ‘Opvallend nieuws is dat voor het eerst in de geschiedenis van dit onderzoek één van de drie grootste stroomleveranciers boven de 8 scoort, namelijk Eneco’.

Fenor
Fenor: U wilt uw energie zo voordelig mogelijk én u wilt weten waar het vandaan komt. Wat u vooral niet wilt, is gedoe. Dat komt goed uit, want zo zitten wij ook in elkaar. Wij leveren energie tegen een aantrekkelijke prijs en maken het u op alle manieren gemakkelijk. Bijvoorbeeld met onze overstapservice, door u inzicht te geven in uw verbruik en kosten en met een prima helpdesk.

GreenNL
GreenNL is naast energieleverancier specialist op het gebied van duurzame mobiliteit. Van het leveren van 100% groene stroom bij u thuis tot en met de realisatie van uw eigen slimme laadplein bij uw onderneming. Bij ons bent u aan het juiste adres. Via onderstaande knoppen komt u bij onze energiecontracten en onze laadoplossingen voor elektrische auto’s.

HVC
HVC: Kijk, als je dan toch voor groene energie kiest, dan graag van een bedrijf dat zelf óók de handen uit de mouwen steekt als het om duurzaamheid gaat. Wij zetten ons al jaren in om jouw buurt schoner en groener te maken.

Innova
Innova: Makkelijk Duurzaam Besparen. Daar staan wij voor. Wij zijn een stabiele leverancier en een betrokken partner in duurzame energiezaken. We denken graag met u mee voor de best passende energieoplossingen en besparingen. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor 100% groene stroom, gas en duurzame oplossingen. We houden net als u van duidelijke afspraken en staan graag voor u klaar.

NieuweStroom
NieuweStroom streeft ernaar om blijvend de goedkoopste te zijn én een goede zorg voor onze klanten te bieden. Door onze bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden en efficiënt te werken, kunnen wij dit voor u realiseren. U kunt ons daarom op de volgende manieren bereiken.

NLE
NLE: Wij dagen al sinds 2005 de Nederlandse energiemarkt uit. We zijn dus ervaren energie-inkopers. En dat pakt goed uit. Voor jou. Onze energietarieven zijn altijd knetterscherp. En aan het eind van je contract laten we je niet ‘in slaap vallen’. Je krijgt gewoon een knetterscherp aanbod.

Powerpeers
Powerpeers is een duurzaam gedreven energiebedrijf. Wij zijn een tussenpersoon voor mensen en partijen die zelf stroom opwekken en mensen die graag willen weten waar hun stroom vandaan komt. Hoe dat werkt, zie je in deze video. Wij geloven in een groene toekomst – en dat we die samen moeten en kunnen bereiken. Powerpeers wordt gesteund door Vattenfall. We geloven net als hen dat we naar een toekomst moeten zonder het gebruik van fossiele brandstoffen

vandebron
Écht duurzame energie van Nederlandse bodem. Bij Vandebron kies je zelf je producent van duurzame wind-, bio- of zonne-energie. Zo weet je precies waar je energie vandaan komt en waar je geld naartoe gaat.

vrij op naam
De energiemarkt in Nederland is voor het grootste deel nog steeds afhankelijk van fossiele energiebronnen. Als iedereen zou kiezen voor zonnestroom kunnen we dat veranderen. Zonnestroom is schoon, stil en kleinschalig op te wekken. Op plekken die anders vrijwel geen nut hebben. Zo werken we met z’n allen aan een zonnige (want duurzame) toekomst.

Welkom energie
Iedereen is welkom! Dit statement staat voor het uitgangspunt of visie waarmee we onze klanten en medewerkers behandelen, maar ook hoe we privé kijken naar de maatschappij om ons heen. We maken geen onderscheid naar ras, geslacht, religie of overtuiging en dragen graag een steentje bij aan een tolerantere maatschappij. Onze missie is om een duidelijk en scherp contract voor groene stroom en groen gas te leveren zonder in te boeten aan het respect dat onze klanten verdienen. Daar hoort een excellente service bij.

Voor de zakelijke markt (mkb en zzp) zijn er andere aanbieders. Meestal verbruik je hier meer dan bij een consumenten abonnement. De zakelijke energiemarkt wordt globaal verdeeld in twee segmenten. Je hebt Grootzakelijk en Kleinzakelijk. De capaciteit van uw meter bepaalt of u een groot- of kleinverbruikaansluiting heeft.

Bekijk de Zakelijke Energie Leveranciers hieronder:

VAN HELDER
VanHelder is een zakelijke leverancier van elektriciteit en gas, wij zijn er van overtuigd dat alle bedrijven in Nederland uiteindelijk energie neutraal zullen gaan opereren. Daarom bieden wij producten en diensten op het gebied van energieverbruik aan de zakelijke klant om zijn verbruik CO2 neutraal te maken.

Engie Zakelijk
De eerste stap naar duurzaam ondernemen, is kiezen voor 100% groene stroom tegen scherpe tarieven. Goed voor het milieu én voor je zakelijke kosten. Groene stroom van ENGIE wordt opgewekt door zon-, wind- en waterkracht. Zo dragen wij bij aan een betere wereld. Met groene stroom van ENGIE onderneem je milieuvriendelijk én voordelig!

Essent Zakelijk
Nu een scherp energietarief én cashback tot € 400. Deze zomer is alle energie voor je zaak. Kies je voor Stroom & Gas, dan krijg je een cashback tot wel € 400. Aan jou de keuze voor 1, 3 of 5 jaar. En dat is nog niet alles. Want je stroom is natuurlijk standaard groen. Sluit online je contract af voor stroom en/of gas. De hoogte van je cashback hangt af van je verbruik en looptijd.

Minder
Minder.nl is een initiatief van Rob Leek, Arno Feenstra (reeds 12 jaar actief in de energiemarkt) en Isatis Energy Comparison. Samen hebben wij de handen ineen geslagen om het voor bedrijven en ondernemers op simpele wijze mogelijk te maken het scherpste energiecontract uit te de markt te verkrijgen.

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Teveel verschillende Energie Leveranciers? Ga dan naar de Energie Vergelijker en vul uw gegevens in, u ziet dan vanzelf de beste aanbieder voor uw situatie.