ALLEGO – ZELF GRIP OP DE INKOOP VAN ENERGIE – energyzero

ALLEGO – ZELF GRIP OP DE INKOOP VAN ENERGIE

De elektrische rijder zoveel mogelijk tegemoetkomen in het sneller en beter bereikbaar maken van oplaadpunten. En daarbij ook een duurzame bijdrage leveren aan de maatschappij. Allego doet dit allebei.

De wereld is aan het veranderen en auto’s die rijden op fossiele brandstoffen maken langzaamaan plaats voor elektrische auto’s. Allego speelt als laadpalenleverancier in op deze verschuiving en levert openbare laadpalen door heel Nederland. Niet alleen zorgen zij ervoor dat elektrische rijders voldoende punten hebben om hun auto’s op te laden, maar ook zijn zij samen gaan werken met EnergyZero om de laadpalen van groene stroom te voorzien. Allego zorgt ervoor dat zij zelf de benodigde hoeveelheid energie inkopen van de energiebeurs en factureert vervolgens iedere afnemer aan de laadpaal. EnergyZero verdient geen geld aan het verbruik. Hierdoor kan Allego haar energie voor de laagste prijzen inkopen. Zo houden zij zelf de grip over de inkoop van hun groene energie en ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Allego bereidt zich voor op een toekomst waarin wij alle een nieuwe brandstof tanken en mobiliteit niet hetzelfde is als vandaag de dag.

Powered by EnergyZero
EnergyZero maakt het voor Allego mogelijk dat alle laadpalen worden voorzien van een energiecontract en groene stroom waarbij Allego zelf controle heeft over de prijs in plaats dat er en nog een leverancier met een marge tussen zit. Niet alleen de kleinverbruik laadpalen, maar ook de grootverbruik laadpalen worden beleverd. Bovendien bieden wij Allego een overzichtelijke verzamelfactuur van alle laadpalen. De verschillende laadpalen hebben ieder een eigen voorschotbedrag. Deze worden gebundeld in één verzamelnota voor alle aansluitingen. Wij maken hierbij een onderscheid tussen de klein- en grootverbruiklaadpalen. Zo houdt Allego het overzicht over de betalingen.


ALLEGO - ZELF GRIP OP DE INKOOP VAN ENERGIE - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie