ANWB ENERGIE ENERGIE TEGEN INKOOPPRIJS – energyzero

ANWB ENERGIE ENERGIE TEGEN INKOOPPRIJS

ANWB breidt haar dienstverlening uit met een nieuwe propositie: energie tegen inkoopprijs en met dynamische uurprijzen. Hiermee wil ANWB, samen met EnergyZero, energie betaalbaar en duurzaam maken voor haar leden. Want de energietransitie is pas succesvol wanneer we slimmer gaan verbruiken. Juist niet verdienen op kilowattuur of kubieke meter, maar duurzaam verbruik belonen.

In de energietransitie biedt het rekenen van marges op de geleverde energie geen stimulans voor energieleveranciers om minder energieverbruik te promoten. Zij verdienen immers op iedere geleverde kilowattuur of kubieke meter aan energie. En een vast uurtarief motiveert de consument niet om het energieverbruik te verplaatsen naar de momenten waarop het aanbod het grootst is.
?

Powered by EnergyZero
EnergyZero maakt het mogelijk voor ANWB dynamische uurprijzen te bieden via een energiecontract waarbij geen marges op de energie worden gerekend. De meerwaarde voor ANWB zit juist in het aanbod van een extra dienst. EnergyZero levert niet alleen energie, maar ook alle kennis en software: Energy-as-a-Service.
?
Ook energie tegeninkoopprijs en met dynamische uurprijzen aanbieden?


ANWB ENERGIE ENERGIE TEGEN INKOOPPRIJS - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie