BEN ENERGIE – energyzero

BEN ENERGIE

NET ALS DE TELECOMMARKT ZULLEN WE DE ENERGIEMARKT VERANDEREN
Ben is gestart om mobiel bellen mogelijk te maken voor iedereen. Mobiel bellen kan ook voordelig zodat je geld overhoudt voor de leuke dingen. Met deze missie is Ben een van de grootste mobiele budget providers geworden. Er is meer te besparen dan alleen op je MB’s en minuten.

Ben gaat de uitdaging aan met de energiemarkt. Hoe? Door het helemaal anders te doen dan de anderen. Geen cadeautjes of opeens hogere prijzen na afloop van het contract maar standaard de laagste prijs. Ben Energie biedt namelijk Nederlands groene energie aan tegen inkoopprijs met een vaste vergoeding per maand. Ben Energie biedt je daarnaast inzicht in jouw energieverbruik per uur en hoeveel je al hebt bespaard of juist moet bijbetalen. Dit alles in het design dat je al gewend bent van Ben. Heb je al veel bespaard en raakt je bespaarpot vol? Dan kan je dit uit laten betalen of kan je duurzame producten aanschaffen die je verder helpen energie te besparen. Wil je starten met besparen en geld overhouden voor leuke dingen? Ben Energie staat voor je klaar.

Powered by EnergyZero
Ben en EnergyZero hebben de handen in één geslagen en hebben Ben Energie in de markt gezet in 2018. De website, de onboarding, alle e-mails, facturen en de mijnomgeving zijn allen in dezelfde stijl als Ben Mobiel uitgerold. Daarnaast is het mogelijk om de factuur voor energie te bundelen met die voor het mobiele abonnement. Zo krijgt de klant een totaalfactuur voor alle afgenomen diensten. Wel zo makkelijk. Ben zocht naar nieuwe markten om consumenten te helpen besparen op een simpele en eerlijke manier en koos voor energie. EnergyZero heeft het mogelijk gemaakt voor Ben om gemakkelijk en snel te starten en dat volledig in hun eigen huisstijl.

Ben even offline
In 2018 is Ben Energie werkelijkheid geworden en hebben wij de eerste klanten mogen ontvangen. In datzelfde jaar ging T-Mobile, het moederbedrijf van Ben, aan tafel met Tele2 en is de overname een feit geworden. In Nederland moet er dan toestemming verleend worden door de ACM (Autoriteit Consument & Markt). Om dit proces in goede banen te leiden heeft T-Mobile ervoor gekozen om alle niet mobiele diensten te stoppen waaronder Ben Energie. Sinds dat moment staat Ben Energie in de koelkast en hopen we het snel weer op een wederopleving. Maar vandaag is Ben Energie even offline.


BEN ENERGIE - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie