BESPAARINZICHT – energyzero

BESPAARINZICHT

“Hoe weet ik nu of ik aan het besparen ben of juiste extra kosten maak?”
?
Dat begint altijd met het zorgen voor inzicht in verbruik en de kosten hiervan. Samen met onze slimme berekeningen kunnen we precies zien hoe jij ervoor staat per uur, dag en week maar uiteindelijk is er ook een totaaloverzicht gewenst. Dit noemen wij het bespaar inzicht.

In één keer kunnen zien of jouw energiekosten gelijk zijn aan de verwachtingen of niet. Door de combi van een grafiek en tabel is dit mogelijk. In de grafiek laten we zien wat het maandbedrag, de verwachte kosten en de werkelijke kosten zijn per maand. Het maandbedrag is elke maand hetzelfde, tenzij je dit aangepast wil hebben. Hierdoor zal dit vaak een strakke horizontale lijn zijn in de grafiek. Wat de verwachte kosten zijn daarentegen zal wel elke maand anders zijn. Dit heeft te maken met de seizoenen en jouw gedrag in verbruik. Je zal vaak een dal zien in de kosten wanneer de zomer komt en een piek in de winter. Gemiddeld zal dit gelijk zijn aan jouw maandbedrag.

Tot slot de werkelijke kosten. Na het einde van elke maand maken wij op wat de werkelijke kosten waren en dat vergelijken wij vervolgens met wat er verwacht was. Heb je meer kosten verbruikt dan zien wij dat als kosten boven verwachting, heb je minder kosten gemaakt dan is dit natuurlijk een besparing. Alle besparingen en kosten boven verwachting zijn een schatting die wij zo precies mogelijk maken.

Let op! Wij berekenen de besparing of kosten boven verwachting op basis van de verwachte kosten. Het kan zijn dat jouw maandbedrag 200 euro is, maar dat er 100 euro verwacht wordt in de maand juni. Als er dan werkelijk 110 euro verbruikskosten is, zal dit 10 euro kosten boven verwachting zijn en geen besparing van 90 euro. Wij kijken namelijk naar het gehele jaar tot het moment van de jaarrekening, waarbij er ook kosten in de winter verwacht worden van soms wel meer dan 2x de waarde van jouw maandbedrag. Uiteindelijk zijn alle verwachtingen in balans met jouw maandbedrag.


BESPAARINZICHT - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie