EINDELIJK PRIVÉ EN ZAKELIJKE ENERGIE GESCHEIDEN VOOR THUISWERKENDE ZZP-ONDERNEMERS – energyzero

EINDELIJK PRIVÉ EN ZAKELIJKE ENERGIE GESCHEIDEN VOOR THUISWERKENDE ZZP-ONDERNEMERS

Rotterdam, 25 januari 2020 – Vandaag introduceert Mijndomein Energie de Energiesplitter. Het is nu mogelijk om als zelfstandig ondernemer, die in deze tijd veel al thuis werkt, de groene energie van Mijndomein Energie te splitsen via het particuliere energiecontract. Het zakelijke verbruik komt op een aparte factuur, terwijl alle voordelen van een particulier energiecontract blijven bestaan.

In samenwerking met EnergyZero is Mijndomein Energie gestart met het maken van een nieuwe functionaliteit voor alle ZZP’ers in Nederland. De Energiesplitter is een nieuwe functie in het dashboard van Mijndomein energie, waarbij je gemakkelijk via de agenda-tool kan aangeven wat jouw werktijden zijn. Hierdoor worden de energiekosten van deze zakelijke uren apart als btw-factuur gefactureerd. Met de aparte factuur voor al het zakelijke verbruik is het vervolgens mogelijk om dit in de voorbelasting op te voeren.

“Nu thuiswerken vrijwel de norm is geworden, lopen privé en zakelijk steeds meer in elkaar over,” zegt Mijndomein medeoprichter Henri de Jong. “Uit onze analyse blijkt dat een veelvuldig thuiswerker zo’n € 400 tot € 500 aan zaak gerelateerde energiekosten maakt. Met de Energiesplitter bieden wij thuiswerkende zelfstandige ondernemers een tool die hen helpt zakelijke en privékosten gescheiden te houden. Dit levert duidelijkheid en een voordeel op, waar nu nog veel zelfstandige ondernemers op misgrijpen.”

Waarom geen zakelijk abonnement?
Alle ZZP’ers kennen het wel. Weer een verkoper aan de telefoon die een zakelijk energiecontract probeert te verkopen. Het klinkt aantrekkelijk om af te sluiten, maar wat veel ondernemers niet weten is dat hiermee al jouw rechten als consument komen te vervallen. Ook voor het deel dat je privé gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de hogere boetes bij opzeggen. Mijndomein Energie biedt alle ZZP’ers een energiecontract aan met dezelfde rechten als voor de consument. Geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf dus.

Groene stroom tegen inkoopprijs
Behalve dat het nu mogelijk wordt om te besparen op zakelijk verbruik, is het energiecontract van Mijndomein op zichzelf al voordelig. Mijndomein Energie biedt namelijk 100% groene energie aan tegen inkoopprijs. Je betaalt alleen een vast bedrag per maand van € 3,50 zowel voor stroom als voor gas. Kies uit het flexcontract – veelal het goedkoopst – of een één tot vijf jaar vastcontract. De Energiesplitter is voor iedereen de eerste zes maanden gratis en kost daarna € 2,- per maand.

Lees meer over de Energiesplitter en bereken vrijblijvend jouw maandbedrag op Mijndomein Energie.


EINDELIJK PRIVÉ EN ZAKELIJKE ENERGIE GESCHEIDEN VOOR THUISWERKENDE ZZP-ONDERNEMERS - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie