ENERGIE BESPAREN BEGINT MET INZICHT IN VERBRUIK – energyzero

ENERGIE BESPAREN BEGINT MET INZICHT IN VERBRUIK

Besparen op je energierekening, je hoort het vaak en het gaat dan meestal over de prijs. Bij ons krijg je energie voor de inkoopprijs en dus altijd zo laag mogelijk. EnergyZero wil jou daarom helpen besparen op verbruik en voordat dit kan moeten we weten hoeveel je verbruikt en wanneer. Hieronder zie je hoe we dat mogelijk maken.

SNEL OVERZICHT
Eén plek waar de meest belangrijke informatie te vinden is over jouw energieverbruik en de kosten hiervan. Dat is wat wij willen mogelijk maken met het persoonlijke overzicht.

Allereerst totale werkelijke kosten tot nu toe. Hoeveel euro heb ik tot nu toe verbruikt? Naar mate de maand vordert en er meer energie verbruikt wordt, zal dit bedrag stijgen. Wanneer we bij een nieuwe maand de eerste data van jouw slimme meter ontvangen, zal deze weer terug springen op nul en opnieuw gaan tellen. In jouw bespaaroverzicht zal te zien zijn wat je elke maand aan werkelijke kosten hebt gemaakt.

Op basis van jouw opgegeven verbruik kunnen wij uitrekenen wat er per seizoen per maand ongeveer verbruikt gaat worden en hoeveel euro dat gaat kosten. Als we hiervan jouw werkelijke verbruik aftrekken, blijft er een besparing of bijbetaling over. De totale besparing of bijbetaling is terug te vinden in het overzicht.

?Let op! Het maandbedrag dat je betaalt is elke maand hetzelfde bedrag (tenzij dit op afspraak wordt aangepast). De kosten per seizoen per maand zijn er alleen om in te schatten wat de werkelijke besparing of bijbetaling was voor die maand.

Na een maand energie leveren kunnen wij uitrekenen hoeveel je zal besparen of moeten bijbetalen bij de eerstvolgende jaarrekening. Bespaar jij elke maand, dan zal deze trend zich hoogstwaarschijnlijk doorzetten en bespaar je elke maand een beetje meer. Zit er een keer een maand tussen waarin je meer hebt verbruikt dan verwacht, dan verandert ook de verwachte besparing voor de eerstvolgende jaarrekening. Naar mate je dichterbij het moment komt van de jaarrekening, hoe preciezer de verwachting. Meer informatie hierover vind je in het bespaaroverzicht.

Uiteindelijk begint al het inzicht met het meten van verbruik. Daarom laten we ook direct zien hoeveel stroom en gas jij hebt verbruikt deze maand. Wil je zien wat de verwachtingen waren deze maand, die week of een specifieke dag per uur? Klik dan in het overzicht op waar je meer details van wil zien en je komt direct in het juiste scherm. Liggen er zonnepanelen op het dak? Dan is het fijn om te zien wat het resultaat is. Daarom laten we tot slot zien hoeveel zonnestroom je terug hebt gegeven aan het energienet.


ENERGIE BESPAREN BEGINT MET INZICHT IN VERBRUIK - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie