ENERGY SOFTWARE PLATFORM REKENTOOL & ONBOARDING – energyzero

ENERGY SOFTWARE PLATFORM REKENTOOL & ONBOARDING

We hebben een handige tool ontwikkeld om klanten te onboarden. Deze tool is volledig aan te passen aan jouw propositie en kan gekoppeld worden aan andere systemen. In de basis genereert hij automatisch een aanbod op basis van enkele persoonsgegevens en het verwachte verbruik waarna de klant eenvoudig een contract kan afsluiten. Maar we zijn slim genoeg om de eventuele kosten van jouw nieuwe energiedienst erin mee te nemen voor een naadloze klantbeleving.

MIJN-OMGEVING
Om jouw klanten te stimuleren efficiënter met hun energiehuishouden om te gaan, is inzicht essentieel. Daarom hebben we een mijn-omgeving ontwikkeld waar klanten per uur, dag, week, maand én jaar kunnen zien wat ze verbruiken of terugleveren. Zo weten ze altijd wat ze besparen of moeten betalen. De mijn-omgeving is volledig op maat te maken en af te stemmen op jouw eigen energiemerk.

ADMIN BOARD
Op jouw eigen admin board zie je real time hoe jouw energiemerk ervoor staat. Zo heb je volledige inzage in de energiewereld van jouw klanten, controle over het klantportfolio en bieden we je de mogelijkheid om dit dashboard met andere datastromen uit jouw organisatie te koppelen. Zo houd je de regie, het overzicht en inzicht om processen te sturen of bijvoorbeeld nieuwe ideeën en/of campagnes te ontwikkelen.

FACTURATIE
De maandelijkse- en jaarlijkse (eind)facturatie van al jouw klanten hebben we geautomatiseerd en volledig op jouw energiemerk afgestemd. Ook het debiteurenbeheer is van A tot Z geautomatiseerd tot aan incassoprocessen toe. Zo voldoe je aan alle regels van de ACM en hoef je hier verder niet naar om te kijken. Desgewenst kunnen we de facturatie ook implementeren in jouw eigen systeem of meerdere adressen op één factuur zetten.

API
We kunnen bijna alle gegevens uit onze systemen halen en ontwikkelen hiervoor API’s op maat. Van uurprijzen tot verbruiksgegevens; vertel ons welke data je wilt oproepen en we leveren jou de gewenste API aan.

BUNDELEN FACTUREN
Stuur je meer dan één factuur naar jouw klanten? Bijvoorbeeld een voor de verbruikte energie en een voor de jouw specifieke energiedienst? Dan kunnen we er ook voor zorgen dat je deze facturen kunt bundelen en tegelijk kunt versturen zonder dat je hiervoor volledig nieuwe systemen moet ontwikkelen.


ENERGY SOFTWARE PLATFORM REKENTOOL & ONBOARDING - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie