GROENE STROOM – energyzero

GROENE STROOM

Veel energieleveranciers leveren groene stroom aan hun klanten. Het is alleen belangrijk om te weten hoe groen die stroom daadwerkelijk is. Het overgrote gedeelte van de stroom in Nederland is namelijk grijs. Energieleveranciers kunnen deze stroom “vergroenen” door hier GVO’s (Garanties van Oorsprong) voor te kopen. Dit zijn certificaten waarin wordt aangegeven hoeveel kWh stroom waar in Europa is opgewekt uit duurzame energiebronnen, die energieleveranciers kunnen kopen. EnergyZero gaat hierin nog een stap verder. Hoewel we voor onze stroom GVO’s aanschaffen, kopen we de stroom ook direct bij de bron in. In ons stroometiket laten we je zien uit welke bronnen onze stroom komt.

Ieder jaar voert de Consumentenbond in samenwerking met WISE en Natuur & Milieu een onderzoek uit naar de mate waarin energieleveranciers duurzaam zijn. In hun onderzoek van 2020 is EnergyZero als één van de groenste energieleveranciers uit de bus gekomen, met een score van 9,8. Ieder jaar streven we ernaar om de hoogst mogelijke beoordeling te ontvangen.


GROENE STROOM - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie