GROENE STROOM LOKAAL – ENERGIE UIT LOKALE ENERGIEBRONNEN – energyzero

GROENE STROOM LOKAAL – ENERGIE UIT LOKALE ENERGIEBRONNEN

Wat als je de energie die je nodig hebt zelf, of zo dichtbij mogelijk kunt opwekken? Dat is het meest duurzaam. Om die reden is ontwikkelaar en beheerder van zonneparken, Rooftop Energy, het initiatief GroeneStroomLokaal gestart.

GroeneStroomLokaal is in het leven geroepen om de energie die opgewekt wordt door middel van hun zonneparken aan te bieden aan omwonenden. Hiermee wordt lokale duurzame energieproductie gesteund en kan de lokale bewoner vertellen waar zijn energie vandaan komt. De eerste zonnestroomcentrales zijn al af, waaronder zonnecarport Bloemendaal aan Zee, de Ecologische Zonneweide Veldhoven en binnenkort nog meer, waaronder de Zonnewal A32. GroeneStroomLokaal rekent geen marges op de groene energie die wordt afgenomen. De prijzen zijn hierdoor transparant en standaard zo laag mogelijk met een vast maandbedrag per aansluiting. GroeneStroomLokaal wil juist helpen besparen en maakt dit mede mogelijk via jouw persoonlijke energie inzicht. Krijg inzicht in jouw verbruik tot op het uur en bekijk op welke momenten jij energie kan besparen. Door dit inzicht zullen verrassingen op de jaar-/eindrekening uitblijven.

Powered by EnergyZero
EnergyZero heeft het voor Rooftop Energy mogelijk gemaakt om zonder veel tijd en grote investeringen het eigen energielabel GroeneStroomLokaal op te zetten. Rooftop Energy haar expertise zit in zonne-energie en niet zo zeer in het leveren van energie. Het energie software platform van EnergyZero biedt hier hulp bij. Van de onboarding, tot de maandelijkse facturatie tot de eindrekening; dat regelen wij. Ook de eerste- en tweedelijns klantenservice verlenen wij, net als de backoffice systemen waarmee ieder label gemakkelijk zelf de support kan oppakken. Hiermee maken we het zo laagdrempelig mogelijk om een eigen label te starten.

Voor GroeneStroomLokaal is het mogelijk gemaakt om onder het label collectieven(groepen) aan te maken. Elk collectief kan zijn eigen propositie hebben dat aangeboden kan worden aan de eindklant. In het geval van GroeneStroomLokaal is deze functionaliteit gebruikt om elke zonnestroomcentrale eigen proposities te geven en een groep te vormen met eindklanten die voor een specifieke lokale zonnestroomcentrale hebben gekozen.


GROENE STROOM LOKAAL - ENERGIE UIT LOKALE ENERGIEBRONNEN - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie