Heb ik een slimme meter nodig om klant te worden? – energyzero

Heb ik een slimme meter nodig om klant te worden?

Het antwoord is ja. Wij zijn als energieleverancier volledig voorbereid op de toekomst en de slimme meter gaat ons daarbij helpen. De slimme meter kan ons vaker meterstanden doorgeven zodat wij dit kunnen omrekenen naar verbruik. Vervolgens maken wij dit inzichtelijk voor jou en kan je via jouw account precies zien hoeveel je op welk moment hebt verbruikt. Want energie inzicht is de eerste stap richting besparen.

Ik heb nog geen slimme meter
Heb jij nog geen slimme meter? Geen probleem want je kan de meter aanvragen bij ons. Wij bestellen deze vervolgens bij jouw netbeheerder en zij maken persoonlijk met jou een afspraak voor de spoedinstallatie van de nieuwe meter. De kosten voor een slimme stroom- en gasmeter is €72,60 incl. BTW. Heb je alleen nog een gasmeter nodig dan betaal je €67,76 incl. BTW.

Mijn slimme meter komt er al aan
Heb jij een brief gekregen dat de slimme meter eraan komt? Kies dan tijdens de online aanvraag bij stap 1 ‘Gegevens’ voor de tweede optie ‘Ik krijg binnenkort een slimme meter van mijn netbeheerder’ onder de vraag ‘Heb jij een slimme energiemeter?’. Na de aanvraag controleren wij deze afspraak voor installatie met jou en gaan wij aan de slag voor de levering van onze groene stroom en gas.


Heb ik een slimme meter nodig om klant te worden? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie