HET BEGINT MET ENERGIE, MAAR DAN? – energyzero

HET BEGINT MET ENERGIE, MAAR DAN?

Dat je stroom en (steeds minder) gas nodig hebt is een feit. Maar welk contract past er bij mij en hoe groen is de energie die ik af wil nemen? Logische vragen die wij graag beantwoorden. Hieronder vind je wat er allemaal mogelijk wordt met het FLEX-contract of het bekende vaste contract. Voor al onze contracten leveren we 100% groene energie. Wat groene energie precies is, lees je hier.

BESPAAR EURO’S OP JOUW JAARREKENING MET ONS FLEX-CONTRACT
Met het FLEX-contract van EnergyZero bepaal jij zelf wanneer je energie wilt verbruiken en voor welke prijs. De prijzen van energie veranderen continue vanwege de wisselende vraag en aanbod op de energiebeurs. De prijs van gas verandert elke dag en van elektriciteit zelfs elk uur. Hiermee heb je altijd de beste deal. Ons FLEX-contract biedt jou de mogelijkheid om tientallen euro’s per jaar te besparen op de jaarrekening door op een slimme en efficiënte manier energie te verbruiken. We tonen hier namelijk de tarieven voor onze stroom en gas van de volgende dag, zodat jij precies weet op welke tijdstippen het voordeliger is om energie te verbruiken. Heb je bijvoorbeeld een elektrische auto, dan weet je dat die aardig wat elektriciteit gebruikt. Dankzij onze slimme software in combinatie met het FLEX-contract laad je jouw auto op de voordeligste tijdstippen op. Dat is pas echt besparen. Het mooiste hiervan is dat jij er niets voor hoeft te doen. Zelfs als je geen rekening houdt met de prijzen per uur ben je goedkoper uit dan met een vast contract. En in onze handige EnergyZero bespaar-app kun je tot op het uur jouw verbruik bijhouden.

Neem je positie in en maak je klaar om te besparen op jouw energierekening. Sta jij klaar voor de start?


HET BEGINT MET ENERGIE, MAAR DAN? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie