Het lukt mij niet om in te loggen, wat nu? – energyzero

Het lukt mij niet om in te loggen, wat nu?

1. Check of er een VPN verbinding aan staat
Ben je aan het werk of heb jij sinds kort privé een VPN verbindingen ingeschakeld. Dan kan de online klantomgeving niet goed kunnen functioneren. Probeer het alsjeblieft opnieuw met een internetsessie zonder VPN verbinding.

2. Check of er een Firewall aan staat
Ben je aan het werk of heb jij sinds kort privé een Firewall ingeschakeld. Dan kan de online klantomgeving niet goed kunnen functioneren. Probeer het opnieuwe met een internetsessie zonder Firewall.

3. Check het e-mailadres
Controleer ook het e-mailadres wat je bij ons hebt opgegeven. Deze is terug te vinden op de eerste pagina van jouw energiecontract. Misschien zit er per ongeluk een typfout in. Het e-mailadres is altijd de gebruikersnaam om in te loggen.

4. Wachtwoord opnieuw instellen
In de allereerste e-mail van Mijndomein Energie verzoeken wij om met de grote paarse knop jouw eigen wachtwoord in te stellen. Je komt op een pagina waar jij twee keer het nieuwe wachtwoord invult. Heb jij dit al gedaan? Dan kan je gebruik maken van de wachtwoord vergeten functie. Via jouw mailbox bieden wij de mogelijkheid om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen.

5. Een andere browser gebruiken
Iedereen heeft favoriete browser-programma’s. Wij raden onze klanten aan om Google Chrome, Safari of Firefox te gebruiken. Browser-programma’s die minder functioneren zijn Microsoft Edge of Internet Explorer.

6. Geschiedenis en cookies verwijderen
Soms onthoudt de browser pagina’s terwijl deze al vernieuwd moeten zijn. Door dit op te lossen kan je via de instellingen van jouw browser de geschiedenis verwijderen inclusief cookies. Probeer daarna opnieuw in te loggen.

Neem contact met ons op
Is het niet gelukt? Neem dan contact met ons via de support mailbox support@energyzero.nl.


Het lukt mij niet om in te loggen, wat nu? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie