Hoe geef ik online een incassomandaat af? – energyzero

Hoe geef ik online een incassomandaat af?

Als één van de eerste bedrijven hanteren wij de Europese SEPA regels als het gaat om automatische incasso’s. Een vinkje zetten voor een automatisch incasso op een website is allereerst niet rechtsgeldig en daarnaast ook niet veilig. Iedereen kan dat vinkje zomaar zetten in jouw naam. Wij willen dit daarom netjes aanpakken.

Voor deze wettelijk geldige incassomachtiging worden de online diensten van onze betalingspartner Buckaroo.nl gebruikt. Met de oranje knop ‘Nu machtigen’ op de pagina ‘Facturen’ in de online klantomgeving kan het digitale incassomandaat worden afgeven. Ook wordt er al eerder via de e-mail ‘Vergeet niet een incassomandaat af te geven’ een verzoek tot incassomachtiging aangeboden. Door in deze e-mail op de oranje knop ‘Geef hier jouw incasso mandaat af’ te klikken. Hiermee kom je in de beveiligde omgeving van betalingspartner Buckaroo.nl.


Hoe geef ik online een incassomandaat af? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie