Hoe kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen? – energyzero

Hoe kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen?

Er zijn meerdere gegevens die jij zelf online kan wijzigen in jouw klantomgeving. Zoals het e-mailadres, telefoonnummer en het factuuradres.

Zo wijzig je het e-mailadres of telefoonnummer
Log in op jouw online klantomgeving klik op de laatste pagina in het hoofdmenu ‘Account’. Scroll naar beneden en klik op de oranje knop ‘Gegevens wijzigen’. Kies hier voor e-mailadres en telefoonnummer en vul de nieuwe gegevens in. Druk op oranje knop ‘Wijziging opslaan’. Je komt terug op jouw Account en ziet hier de nieuwe gegevens terug.

Zo wijzig je het factuuradres
Log in op jouw online klantomgeving klik op de laatste pagina in het hoofdmenu ‘Account’. Scroll naar beneden en klik op de oranje knop ‘Gegevens wijzigen’. Kies hier voor factuuradres en vul het nieuwe adres in. Druk op oranje knop ‘Wijziging opslaan’. Je komt terug op jouw Account en ziet hier de nieuwe gegevens terug.

Wil je andere gegevens wijzigen?
Klopt je geboortedatum niet of iets anders? Stuur een vraag naar support. Vul nu het ticketformulier in.


Hoe kan ik mijn persoonsgegevens wijzigen? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie