Hoe komen jullie aan mijn energieverbruik? – energyzero

Hoe komen jullie aan mijn energieverbruik?

Tijdens het aangaan van het contract heb jij onze voorwaarden geaccepteerd waarin je toestemming geeft tot jouw meterstanden. De slimme meter bij jouw thuis verstuurd deze standen naar de netbeheerder en alleen met toestemming van de bewoner mogen wij deze opvragen.

Wij ontvangen de meterstanden een dag of een paar dagen later en met moeilijke rekensommetjes rekenen wij uit hoeveel jij per uur, dag of week hebt verbruikt en laten dit zien in een grafiek. Behalve laten zien hoeveel je verbruik, rekenen wij ook uit wat de kosten zijn voor dit verbruik. Door al in dit inzicht kunnen wij samen met jouw er voor zorgen dat jij geen verrassingen ontvangt op de jaarrekening. Jij weet altijd waar je aan toe bent.


Hoe komen jullie aan mijn energieverbruik? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie