Hoe vraag ik een slimme meter aan? – energyzero

Hoe vraag ik een slimme meter aan?

Alle huishoudens in Nederland krijgen voor 2020 een slimme meter aangeboden van hun regionale netbeheerder. Deze wordt dan gratis door de netbeheerder geïnstalleerd.

Wij regelen de slimme meter aanvraag
Wil jij nu een slimme meter maar staat deze pas bijvoorbeeld over een jaar ingepland? Wanneer je bij ons klant wordt regelen wij gelijk de prioriteitsaanvraag voor de slimme meter bij jouw regionale netbeheerder.

Dit kost de slimme meter
Een prioriteitsaanvraag voor de slimme meter kost €72,60 incl. BTW voor een slimme stroom- en gasmeter. Heb je alleen nog een slimme gasmeter nodig dan betaal je iets minder, zo’n €67,76 incl. BTW.

Ik heb de slimme meter eerder geweigerd
Ook als jij de slimme meter in de afgelopen jaren de aanbieding van jouw netbeheerder hebt geweigerd. Betaal je nu ook deze eenmalige installatiekosten aan jouw netbeheerder.


Hoe vraag ik een slimme meter aan? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie