Ik heb een factuur niet betaald, wat nu? – energyzero

Ik heb een factuur niet betaald, wat nu?

Het kan altijd gebeuren dat je een factuur mist of vergeet. Geen probleem, je hebt nog een aantal dagen om op tijd te betalen. Voor zowel een mislukte afschrijving bij jouw bank of het uitblijven van een handmatige iDEAL betaling bieden wij de onderstaande oplossingen aan.

Betaal alsnog via de herinneringsmail
Als er een factuur niet is betaald dat sturen wij altijd herinneringen via de e-mail. In deze e-mail zit een oranje knop om als nog de betaling handmatig via iDEAL te voltooien.

Betaal alsnog via de online klantomgeving
De oranje betaalknop naar de handmatige iDEAL betaling kan jij ook altijd terugvinden in jouw online klantomgeving onder de pagina ‘Facturen’.

Wij rekenen niet direct extra administratiekosten
Als je de factuur te lang open laat staan kan je extra administratiekosten verwachten en uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot beëindiging van energielevering.

Zoek je een andere betaaloplossing?
Heb je hulp nodig met het betalen? Neem contact op met support. Vul nu het ticketformulier in met jouw verhaal en verzoek tot uitstel van betaling.


Ik heb een factuur niet betaald, wat nu? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie