Ik ontvang in de eerste maand al de tweede factuur, klopt dit? – energyzero

Ik ontvang in de eerste maand al de tweede factuur, klopt dit?

Je betaalt nooit twee keer het maandbedrag voor eenzelfde leveringsperiode. De leveringsperiode staat op elke factuur gespecificeerd. Je doet voor de start van levering een aanbetaling wat tevens direct ook het eerste maandbedrag is. Vervolgens kan het tweede maandbedrag kort hierna ongunstig geïnd worden, dit is namelijk altijd op de 25e van de maand. Je bent aan het einde van jouw energiecontract dan ook wel weer een maandbedrag eerder klaar met betalen.

Wat gaan wij doen
Wij werken aan onze wens om deze situatie zoveel mogelijk te voorkomen. De enige situatie waarin wij dit niet kunnen voorkomen is wanneer jij verhuist naar een nieuw adres. Je bent dan verplicht om op de dag van de sleuteloverdracht een energiecontract te hebben geregeld en kunnen dus niet eerder of wat later starten met leveren. Heb je dit nog niet gedaan, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij helpen je hiermee.

Voorbeeld van deze situatie
De periode van jouw maandbedrag begint op de dag van start energielevering. Als je bijvoorbeeld op de 19e van juni overstapt, loopt de eerste leveringsperiode tot de 18e van juli. Het tweede maandbedrag is van 19 juli t/m 18 augustus. Het kan zijn dat jij op 18 juni het eerste voorschot hebt betaald en wij 7 dagen later op de 25e van de maand automatisch het tweede maandbedrag van 19 juli t/m 18 augustus incasseren. Wanneer wij stoppen met leveren en jij loopt voorop met je voorschotbedrag, dan wordt dit verrekend op de eindrekening. Hier wordt gekeken wat je werkelijk hebt verbruikt en wat je totaal aan maandbedragen hebt betaald. Een eventueel overschot wordt dan terugbetaald naar je IBAN-nummer die bij ons bekend is.


Ik ontvang in de eerste maand al de tweede factuur, klopt dit? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie