Kan ik klant worden met zonnepanelen? – energyzero

Kan ik klant worden met zonnepanelen?

Jazeker, geef tijdens het aanvragen van energie aan hoeveel zonnepanelen jij hebt of hoeveel kWh’s jij afgelopen jaar hebt teruggeleverd. Wij verrekenen dit voordeel direct in het maandbedrag. Zo geniet je direct van jouw zonnepanelen, ook voor windenergie kan je onder ‘zonnepanelen’ hier de jaarlijkse teruglevering in kWh’s aangeven. Tijdens de eind- of jaarrekening kijken wij hoeveel jij werkelijk hebt teruggeleverd aan het stroom net en voeren wij een herberekening uit.

Let op
Heb jij sinds kort zonnepalen? Zorg ervoor dat jouw netbeheerder hier van op de hoogte is. De slimme meter heeft ook telwerken voor teruglevering maar deze moeten wel aangezet worden door de netbeheerder. Twijfel je hierover? Stuur een bericht naar één van onze supportmedewerkers. Vul nu het ticketformulier in.


Kan ik klant worden met zonnepanelen? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie