LEASEPLAN ENERGY SLIM LADEN – energyzero

LEASEPLAN ENERGY SLIM LADEN

De CO2-uitstoot niet alleen met een elektrisch wagenpark, maar ook via slim laden collectief naar beneden brengen? Zodat we niet alleen minder uitstoten, maar ook beter gebruik maken van het net én tegelijkertijd besparen? Het kan.

Met een vloot aan elektrische auto’s was het zelf aanbieden van groene stroom een meer dan logische volgende stap voor LeasePlan Nederland. In combinatie met een Allego laadpaal biedt LeasePlan Energy haar klant dan de mogelijkheid om hun auto voor de deur te laden op het moment dat groene stroom het goedkoopst en best beschikbaar is. Via een app wordt namelijk bepaald wanneer het aanbod groene stroom het hoogst is. Zo besparen ze zowel geld op hun brandstof (de energie) én dragen ze bij aan het verminderen van CO2-uitstoot van het elektrische wagenpark.

Powered by EnergyZero
Wij ontwikkelden nieuwe software die het mogelijk maakt om het specifieke verbruik van de laadpaal los te koppelen van het thuisverbruik. Dit stelt LeasePlan Energy in staat om bijvoorbeeld energie vanuit de accu terug het net op te gooien wanneer het net gestabiliseerd moet worden of de prijs voor energie bijvoorbeeld hoog is. Maar geeft ook de mogelijkheid om voor de elektrische rijder zelf, inzicht te krijgen in zijn brandstofgebruik. Iets wat tot nu toe niet mogelijk was.


LEASEPLAN ENERGY SLIM LADEN - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie