LEVEREN VAN ENERGIE – ENERGIELEVERING – energyzero

LEVEREN VAN ENERGIE – ENERGIELEVERING

We zijn een softwarebedrijf met leveringsvergunning. Onze basis start dan ook altijd met het leveren van energie aan de klanten van jouw energiemerk. We rekenen hiervoor geen marge op verbruik, maar rekenen per aansluiting een vast bedrag voor de wettelijk verplichte leveringskosten. Hiermee dekken we bijvoorbeeld de operationele kosten. We maken hierbij afspraken hoe we dit bedrag onderling verdelen.

VOLLEDIG ONTZORGD
Wanneer je energie levert moet je aan een aantal eisen van de ACM voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de onboarding en registratie van (nieuwe) klanten of het bieden van een platform met volledige inzage in het verbruik. Maar we verzorgen ook de maandelijkse facturatie, jaar- en eindrekeningen, leveren je een complete FAQ aan en verwerken bijvoorbeeld de meterstanden. Onze producten zijn hierbij altijd up-to-date volgens de laatste ACM-richtlijnen en -verplichtingen, uitvoerig getest en bewezen in de praktijk.

KLEINVERBRUIK
Bij ons kun je terecht als jouw nieuwe energiedienst gericht is op kleinverbruik. Dat wil zeggen huishoudens met een elektrische aansluiting van maximaal 3 × 80 Ampère of een gasaansluiting van G25 (40 m³ per uur).

GROOTVERBRUIK
Zitten onder jouw klanten niet alleen klein-, maar ook grootverbruikers en wil je toch slimme dingen doen met energie (opwekken en delen)? Ook dan kun je bij ons terecht. Dat wil zeggen dat (een deel van) jouw klanten een grotere aansluiting heeft dan 3 × 80 Ampère of een doorlaatwaarde van meer 40 m³ gas per uur.


LEVEREN VAN ENERGIE - ENERGIELEVERING - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie