MARKETING & SALES ONDERSTEUNING SUCCESFORMULE – energyzero

MARKETING & SALES ONDERSTEUNING SUCCESFORMULE

Een goed idee is één. Een succesvolle uitwerking twee. Daarom trekken we vanaf het begin met je op om jouw nieuwe propositie tot een succes te maken. Dat begint bij het spotten van kansen om Energy-as-a-Service te verweven met jouw huidige product- en dienstenportfolio. Daarna bedenken we een plan om jouw nieuwe propositie succesvol te lanceren en vermarkten voor blijvend succes. Want ook na livegang blijven we betrokken om de conversie te verhogen en kansen te spotten die jouw business kunnen versterken én onze energietransitie kan versnellen.

KLANTENSERVICE
Als je als energiemerk energie levert aan klanten is een goede klantenservice vanzelfsprekend. We begrijpen dat het geven van verstrekken van informatie rondom energielevering misschien een ver van je bed show is. Of misschien houd je liever focus. Daarom nemen onze getrainde customer experts desgewenst de volledige klantenservice voor je uit handen via jouw eigen support e-mail of telefoonnummer. Heb je al een eigen klantenservice of ben je geïnteresseerd om er een op te zetten? We organiseren ook inhouse klantenservice-trainingen om jouw team klaar te stomen (ook) de energieklant te bedienen.

HULPLIJN
Heb je een eigen klantenservice en kom je er niet uit? Dan staat er altijd een hulplijn met experts voor je klaar jouw lastige vragen te beantwoorden. We denken namelijk graag mee in oplossingen.

ANALYTICS EN TRACKING
Meten is weten. Daarom helpen we je bij de integratie van analytics en volgen we klanten in hun journey tot en zelfs na het afsluiten van jouw nieuwe product- en/of dienst. Hiermee vergaar je uitgebreide statistieken over jouw (potentiële) klant en hoe hij zich online gedraagt.

API MOGELIJKHEDEN
Bijna elke sales- en marketingafdeling vindt het fijn om over specifieke data te beschikken. We kunnen daarom verschillende API’s aanleveren en ontwikkelen die je helpen om inzicht te krijgen in jouw klantdata. Zo kun je hier sneller en efficiënter actie op ondernemen.

RAPPORTAGES
Krijg volledig inzicht in jouw energiemerk door middel van uitgebreide rapportages. Wat is er bijvoorbeeld gefactureerd? Hoeveel nieuwe klanten zijn erbij gekomen? Wanneer ontstaan er pieken en dalen in het stroomverbruik? Deze rapportages helpen je jouw producten en/of diensten te verbeteren.


MARKETING & SALES ONDERSTEUNING SUCCESFORMULE - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie