MIJNDOMEIN ENERGIE ENERGIE VOOR IEDEREEN – energyzero

MIJNDOMEIN ENERGIE ENERGIE VOOR IEDEREEN

Wat als je de wereld slimmer, beter, makkelijker en toegankelijk wilt maken voor iedereen? En je succes gebruikt om zowel de energietransitie te versnellen en mobiliteitsproblemen op te lossen: all-in-one.

Als nieuwe en onafhankelijk speler in de energiemarkt richt Mijndomein zich volledig op de energiebehoefte van de toekomst. Een toekomst die gaat over zelf energie opwekken en energie terugleveren. Over slim en elektrisch rijden en het niet verdienen aan verbruik, maar inzicht in verbruik om samen, maar ook zelf het verschil te kunnen maken. Zonder de regie van jouw eigen domein te verliezen. Via Mijndomein Energie krijg je daarom niet alleen groene energie van eigen bodem tegen inkoopprijzen, maar ook het volledige inzicht om bij te dragen aan een snellere energietransitie.

Powered by EnergyZero
Mijndomein is een praktisch voorbeeld hoe je als nieuw B2C-bedrijf een white label voor energie op de markt kunt zetten. Met voor het zicht een eigen website met teksten in de eigen taal en stijl. Maar aan de achterkant volledig ingericht op alle wettelijke verplichtingen die nodig zijn bij het afsluiten van een energiecontract. Want dat is wat wij geregeld hebben.


MIJNDOMEIN ENERGIE ENERGIE VOOR IEDEREEN - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie