Online een energie aanvraag doen? – energyzero

Online een energie aanvraag doen?

Stap 1 – Klik op de oranje knop
Interesse in wat EnergyZero jouw kan aanbieden? Via de oranje knop op www.energyzero.nl bereken jij in een paar seconde jouw nieuwe maandbedrag.

Screenshot_2019-07-10_at_12.09.25.png

Stap 2 – Vul je gegevens in
Voor een passend maandbedrag hebben wij een aantal gegevens nodig. Jouw postcode, huisnummer met optioneel een toevoeging, stroomverbruik per jaar en gasverbruik per jaar. Het is ook mogelijk om alleen stroom of alleen gas te berekenen. Klik dan op ‘Ik heb geen gas’ of ‘Ik heb geen stroom’.

Heb jij een slimme meter? Dan heeft de meter meerdere telwerken, dit noemen wij een dubbel telwerk. Één voor ‘dal’ en één voor ‘normaal’. Beide zijn vaak terug te vinden op vorige jaar- of eindrekeningen. Voor meer informatie over normaal- en daltarieven klik hier. Weet jij alleen jouw totaalverbruik, vul dit in en klik dan op ‘Dubbel telwerk’. Wij verdelen deze vervolgens 60% van het verbruik op normaal en 40% op dal.

Heb jij zonnepanelen op jouw dak? Goed bezig! Wij verrekenen direct jouw teruglevering met jouw stroomverbruik zodat de energierekening per maand al verlaagd wordt. Zo ontvang je direct het voordeel van jouw zonnepanelen. Geef aan dat je stroom teruggeleverd aan het stroomnet en vul het aantal kWh’s per jaar in.

Stap 3 – Kies uit ons contract aanbod
Er is te kiezen uit een Flexcontract met uurtarieven en een opzegtermijn van een maand of kies voor een Vastcontract van 1, 2 of 3 jaar. Wij snappen heel goed dat jij wil weten hoe wij tot deze bedragen zijn gekomen, klik op ‘Prijsopbouw’ en zie alle tarieven die leiden tot jouw maandbedrag. Zit er een contract tussen voor jouw klik op de oranje knop en rond jouw energie aanvraag af.


Online een energie aanvraag doen? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie