Over EnergyZero – energyzero

Over EnergyZero

EnergyZero is een Rotterdams softwarebedrijf met een energie leveringsvergunning en levert Energy-as-a-Service als white label aan bedrijven. Hiermee krijgen bedrijven toegang tot de Nederlandse energiemarkt waarmee zij nieuwe, duurzame businessmodellen ontwikkelen. Met klanten als Mijndomein en Leaseplan staat het bedrijf aan het front van een nieuwe energiewereld.

EnergyZero opereert sinds 2017 als zelfstandig energiebedrijf. In januari 2018 ontving het bedrijf een vergunning van de ACM voor de levering van gas en elektriciteit. Sinds 2020 is EnergyZero onderdeel van Mijndomein Energie.


Over EnergyZero - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie