VERGROOT JOUW BUSINESS MET ENERGY-AS-A-SERVICE – energyzero

VERGROOT JOUW BUSINESS MET ENERGY-AS-A-SERVICE

Wij geven jou toegang tot de energiemarkt om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen die zowel duurzaam als winstgevend zijn. Dat noemen we Energy-as-a-Service.

We willen aan het front staan van een nieuwe energiewereld. Daarom geven we jouw organisatie via een eigen energiemerk toegang tot en inzicht in de energiemarkt. Onze energiediensten gaan hierbij veel verder dan Energy-as-a-Service alleen.

LEVEREN VAN ENERGIE
Alles wat je nodig hebt om energie te leveren aan jouw klanten bieden we in één pakket-op-maat aan. Dat stopt niet bij het leveren van energie voor klein- en/of grootverbruik alleen. We regelen namelijk ook alles van onboarding tot aan jouw eigen admin board waarop je de volledige controle over je klanten en proposities hebt.

ENERGIE SOFTWARE PLATFORM
We hebben eigen software ontwikkeld die jouw nieuwe energiedienst(en) ondersteunt en verder helpt. Zo geven de heldere mijn-omgeving, slimme tools en applicaties gebruikers op uurniveau inzicht in hun energieverbruik en de bijhorende kosten. En voor jou geldt dat je via ons admin board op één plek terecht kunt voor een volledig inzicht in de energiewereld van jouw klanten. Waar nodig maken we zelfs een koppeling met jouw eigen online omgeving.

PRODUCTONTWIKKELING
Hoe kun je jouw business vergroten door middel van energielevering? Vanuit economisch en duurzaam perspectief denken we met je mee over de mogelijkheden die je hebt om nieuwe, relevante producten, diensten en software te ontwikkelen die jouw organisatie versterken. En rekenen we je businesscase rond.

MARKETING & SALES ONDERSTEUNING
Onze samenwerking is erop gericht om jouw business case te laten slagen. Zo kijken we bijvoorbeeld mee of jouw ideeën van propositie tot campagne aan de wettelijk eisen van een energiemerk voldoen. En steken we de handen uit de mouwen als het aankomt op conversieverhoging (cross- en upsell) van jouw energiedienst.


VERGROOT JOUW BUSINESS MET ENERGY-AS-A-SERVICE - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie