Voeren wij een spoedaansluiting uit? – energyzero

Voeren wij een spoedaansluiting uit?

Ja, wij voeren een spoedaansluiting voor één situatie. Heb je een nieuwe woning of ruimte en word je door de regionale netbeheerder verzocht om een energieleverancier te regelen? Dan verzorgen wij mogelijk binnen één dag jouw nieuwe energiecontract. Voor een andere reden nemen wij geen spoedaanvragen in behandeling. De minimale bedenktermijn is altijd veertien dagen.

De bedenktermijn vervalt wel
Hiermee zien wij af van de standaard veertien dagen bedenktermijn. Kies tijdens de online energie aanvraag voor de ingangsdatum ‘Zo snel mogelijk’ en wij wijzigen de ingangsdatum handmatig in het systeem als de aanvraag bij ons binnenkomt.

Mits een bewijs van verhuizing
Wij zullen jou dan vragen om een bewijsstuk waarin de startdatum van de koop of huur te zien is, jouw volledige naam en het nieuwe adres. Is dit allemaal correct dat zullen wij in overleg met jou de ingangsdatum aanpassen. Het is zeer gebruikelijk om de levering te starten op de dag van de sleuteloverdracht. Ligt deze in het verleden dan komt de ingangsdatum op vandaag te staan.

Stuur je bewijsstuk naar één van onze medewerkers. Gebruik hiervoor het ticketformulier.


Voeren wij een spoedaansluiting uit? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie