Waarom moet ik de eerste factuur met iDEAL betalen? – energyzero

Waarom moet ik de eerste factuur met iDEAL betalen?

Om de energie aanvraag af te ronden, is er altijd een aanbetaling wat tevens ook de eerste factuur is van het maandbedrag. Dit is altijd via een iDEAL betaling. Ook wanneer er is gekozen voor automatische incasso. Hiermee voeren wij een korte check uit voor een goede start van energieleveren en of er betaalt kan worden. Onze iDEAL betalingen worden aangeboden door onze online betalingspartner Buckaroo.nl.

Geen toegang tot online bankieren?
Ben je niet in de gelegenheid om de diensten van iDEAL te gebruiken, stuur dan een verzoek naar support. Vul nu het ticketformulier in.


Waarom moet ik de eerste factuur met iDEAL betalen? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie