Waarom veranderd mijn aansluitdatum? – energyzero

Waarom veranderd mijn aansluitdatum?

De geplande aansluitdatum kan om verschillende redenen zijn aangepast. Hieronder staan een aantal mogelijkheden.

Het huidige energiecontract loopt nog
De ingangsdatum die jij hebt opgegeven ligt voor de einddatum van jouw huidige energiecontract. Om een opzegboete te voorkomen, geven wij tijdens de controle een melding hierover en heb je de keuze om wel of niet akkoord te gaan met het risico op een opzegboete van de huidig energieleverancier.

Sluit mij zo snel mogelijk aan
Tijdens het aanmelden kan je kiezen voor ‘Zo snel mogelijk’. Dit is altijd minimaal een bedenktermijn van veertien dagen. Je hebt hier natuurlijk wettelijk recht op. Heb je een nieuwe adres zonder energieleverancier dan kunnen wij een spoedaansluiting verzorgen.


Waarom veranderd mijn aansluitdatum? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie