Wanneer betaal ik een opzegboete? – energyzero

Wanneer betaal ik een opzegboete?

Heb jij een Vastcontract. Controleer tijdens het aanvragen van een nieuw energiecontract altijd even wanneer jouw huidige energiecontract afloopt. Wil jij eerder weg dan breek je het contract en kan er een opzegboete in rekening worden gebruik bij je huidige energieleverancier.

Stap je over naar ons en kies je een ingangsdatum die te vroeg is op basis van jouw huidige energiecontract, dan vragen wij nogmaals voor jouw akkoord om zelf het risico te nemen van een eventuele opzegboete bij de huidige energieleverancier.


Wanneer betaal ik een opzegboete? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie