Wanneer worden er opzegboetes in rekening gebracht? – energyzero

Wanneer worden er opzegboetes in rekening gebracht?

Wanneer jij een energiecontract hebt op basis van flexibele beursprijzen is het contract maandelijks opzegbaar zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht.

Heb jij een energiecontract vastgezet voor één, twee of drie jaar en stap je over binnen het gekozen termijn? Dan moeten wij helaas een boete in rekening brengen. De hoogte van de boete ligt aan hoelang het energiecontract nog doorloopt.

Wanneer je stroom en gas van ons ontvangt, spreken wij over twee energieaansluitingen. Zie hieronder de opzegboetes op een rij.

Korter dan 1,5 jaar = €50,- per energieaansluiting
1,5 tot 2 jaar = €75,- per energieaansluiting
2 tot 2,5 jaar = €100,- per energieaansluiting
Langer dan 2,5 jaar = €125,- per energieaansluiting


Wanneer worden er opzegboetes in rekening gebracht? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie