Wat is de doorlaatwaarde en capaciteit van een energieaansluiting(en)? – energyzero

Wat is de doorlaatwaarde en capaciteit van een energieaansluiting(en)?

Zo goed als elk huishouden heeft een stroomkabel en gaspijp naar het huis lopen. Zo’n 90% van alle huishoudens heeft een standaard doorlaatwaarde voor stroom namelijk 3x25A. Deze nemen staat tijdens het aanmelden ook standaard ingesteld. Wijkt jouw energieaansluiting in huis af? Dan is het tarief van de netbeheerkosten ook anders.

Voor gas is dit een doorlaatwaarde en capaciteit van G6 (500 t/m 4000 m3 per jaar) voor gas. Hoe dikker de kabel of pijp hoe groter de doorlaatwaarde en hoe meer energie er in één keer binnen kan komen, hoe hoger de capaciteit. Hoe groter de doorlaatwaarde en (capaciteit bij gas), hoe hoger de netbeheerkosten zijn.

Het is mogelijk om de doorlaatwaarde van een energieaansluiting aan te passen. Neem hiervoor contact op met jouw regionale netbeheerder. Hier zitten vaak wel kosten aan verbonden. Wie is mijn netbeheerder? Kijk in het EANcodeboek op EANcodeboek.nl


Wat is de doorlaatwaarde en capaciteit van een energieaansluiting(en)? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie