Wat is een dubbeltarief ookwel normaal- & daltarief? – energyzero

Wat is een dubbeltarief ookwel normaal- & daltarief?

Heb jij een slimme energiemeter? Dan maak je waarschijnlijk al gebruik van normaal- en daltarief. Het normaal- en daltarief zijn terug te vinden in jouw energiecontract en je ziet direct dat het daltarief een stukje goedkoper is. Dit komt omdat op deze momenten er minder energie wordt verbruikt in het land.

Wanneer gelden de daluren
In een groot deel van Nederland lopen de daluren op maandag tot en met vrijdag van 23:00 tot 7:00. In Noord-Brabant en Limburg is dit al van 21:00 tot 7:00. Het daltarief geldt ook heel het weekend en op de erkende feestdagen: Nieuwjaarsdag, Goede vrijdag, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag:, Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerstmis.

Alle tarieven komen in jouw online klantomgeving
In het dagoverzicht voor stroom zie je in de grafiek op welke uren jij het meeste verbruikt. Heb jij grote apparaten die veel energie verbruiken en kan jij zelf kiezen wanneer jij deze aanzet of oplaadt? Kies dan het moment uit waarbij het uurtarief goedkoop is. Zo ga je efficiënter met energie om en zorg jij zelf voor meer voordeel op jouw energierekening.


Wat is een dubbeltarief ookwel normaal- & daltarief? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie